م.آ
عنوان :

حساسیت به شیر خشک بصورت کهیر

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام .پسر من به شیر گاو حساسیت داره دکتر و شیر خشک الکر سهمیه هلال احمر داره. بدلیل زودتر تمام شدن در این ماه من مجبور شدم یک قوطی شیر خشک اپتامیل اچ ا تهیه کنم که پسرم یک روز پس از مصرف ان دچار کهیر گسترده در نقاط مختلف بدنش شد که هرازگاهی محو میشود و باز آشکار.الان یک روز هست باز همون شیرخشک الکر سهمیه خود را میخورد ولی بهبودی حاصل نشده است و همچنان کهیر دارد میزند

سلام.پسرتون چند ماهشه ؟از کی شیر خشک میخوره؟آیا از اول. الکیر میخورد یا شیرهای دیگه؟