م.ا
عنوان :

آلرژی به همه چیز

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام وقت بخیر ، من 36 سالمه ودر این 8 ماهه اخیر به همه غذاها به غیر از برنج و گوشت و همه میوه ها به غیر از سیب آلرژی پیدا کردم ، قبلا اصلا آلرژی به هیچ چیزی نداشتم البته به همه داروها هم حساسیت پیدا کردم حتی به سیتریزین و تلفست و لوراتادین ، مونته لوکاست ضربان قلبمو تند میکنه. همیشه خارش وآبریزش بینی از بچگی داشتم ، علایم آلرژیم : با خارش بدن ، تنگی نفس ، طپش قلب خارش چشم و گوش و سر و گلو ، تاری چشم و سرگیجه و موقع قورت دادن احساس تنگی گلو دارم ، از بچگی استرس و اضطراب شدید و طپش قلب تا الان دارم ، الان به نظر شما چیکار کنم ؟ ممنون.

سلام
بهتر است پس از معاینه کامل با تست آلرژی وجود آلرژی اثبات شده و علل آن مشخص شود تا بر اساس آن درمان مناسب صورت گیرد.