م.ع
عنوان :

آلرژی غذای،به بادام درختب

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
باسلام آقای دکترمن یک ماه پیش به فاصله ی نیم ساعت سیب گلاب وشیرخوردم وسپس چنددانه بادام درختی خوردم بعدازچنددیقه خوردن بادام هادست چپ وپایین مچ پای چپ وزیرسینه چپم سه کهیرکوچک خارش دارنمایان شدوبعدازچندساعت هم رفتند،سوال بنده این است آیااین واکنش خطرناک است؟
وبنده بایدازاین پس ازچه غذاهایی اجتناب کنم البته بعدازاون جریان ماست مصرف میکنم امامشکلی ندارم.توصیه شمابه بنده چیست من ازخوردن خیلی ازسبزی جات ومیوه هاترس دارم وترس اصلی من ازبروزواکنش آنافلاکسی است.. باتشکر
آقای دکترآزمایشم خونم روهم فرستادم یک دکتر عمومی گفت که غلظت خونت هم بالاست آیاباید خون بدم؟ البته درمورد آزمایشم هم بگم که این ازمایش برای یک هفته پیشه و من چهارروز قبل آزمایش یک بیماری گلودرد عفونی آبریز بینی گرفتم که بدون خوردن داروبعدازچهارروز خوب شدوبعداز بهبوداین آزمایش رودادم،عمده نگرانی من اینه که من بایدازکدام موادغذایی اجتناب کنم آیاتنهاباعدم مصرف خانواده ی بادام درختی ازواکنش آلرژیک درامانم یااینکه باید غذاهای خاصی رو ترک کنم وآیابالا رفتن EOS دربدنم بخاطره همون عفونت وسرماخوردگی هفته پیشه یااینکه نشانه ی آلرژی وکهیریک ماه پیش؟ باتوجه که بنده درمنطقه ای محروم هستم واینجادکترفوق تخصص آلرژی نداردبشدت نگران هستم ممنونم ازتوجه شما
باتوجه به مشکل رفلاکس معده دکتراین دودارو رو برای من نوشته که من هنوز ازترس بروز الرژی مصرفشون نکردم
لازم به ذکرکه مدت یک ساله بخاطره رفلاکس معده وبخاطره ازدست دادن مادرم تغذیه ام کاملا بهم ریخته و استرس وناراحتی روحیه زیادی را دارم
ضمنن بنده پسر و 27سال سن دارم
ببخشیدآقای دکترتوضیحاتم زیادشد ممنونم ازتوجهتون بی نهایت

سلام.ضمن تشکر از شرح حال خوب شما.چند سوال: شما قبلا با خوردن بادام مشکل پیدا میکردید؟ آزمایشات قدیمی شما آیا تعداد ائوزینوفیل بالا بوده است؟
در هر صورت اگر واکنش فقط محدود به تعداد محدودی کهیر هست تنها درمان پیشنهادی حذف بادام و البته غذاهای مشابه از نظر ساختاری مثل فندق و..میباشد.اگر واکنش فراتر از کهیر باشد و ائوزینوفیل بالا تکرار شود ،بهتر است ویزیت شوید.

باتشکرفراوان از شما نه من شب قبل هم بادام خوردم کلا بادام رو همیشه میخوردم و مشکلی نداشتم،اخرین آزمایشم هم هشت ماه پیش بود که همه چی نرمال بود،نه واکنش فقط به تعداد سه کهیر کوچک ختم شد،ممنونم از توجه و پاسخ گویی شما بی نهایت سپاس