ع.ا
عنوان :

اگزما

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
باسلام. دختر11ماهه ای دارم با اگزمای شدید پوستی. از 5ماهگی(فقط پاهاش)شروع شد. دکترا گفتن اگزمای شیرخوارگیه. رژیم غذایی و پماد دادن. وزنش هم کمه.الان مدتیه پماد استفاده نمیکنیم. چون کورتن داره. درضمن خارش شدید داره، از شما راهنمایی میخواستم.البته الان کم شده.ولی ادامه دارد

سلام.اگزمای آتوپیک اغلب با افزایش سن بهتر میشود البته بیمارانی هستند که بهتر نمیشوند و حتی علایم آلرژی تنفسی و بینی نیز به ان اضافه میشود.در مورد پماد موضعی ترکیبات غیر کورتونی هم وجود دارد ولی در داروهای کورتون دار هم اگر دارو از خانواده درست انتخاب شود و پروتکل درمانی مناسب انتخاب گردد، عارضه ای که شما نگرانش هستید رخ نمی دهد.