ع.ش
عنوان :

سرفه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
عرض سلام و احترام
چند سالی هست که طبق روال فصل دچار سرفه میشم که الان دوماه مدام سرفه میکنم و داروهای بسیاری رو استفاده کردم و اسپری هم استفاده کردم اما تاثیری نداشته.ممنون میشم که بنده را راهنمایی بفرمایید و اینکه ایا الرژیک هست و یا موضوع دیگر و چه دارویی میتونم استفاده کنم
ممنون از شما اقای دکتر

سلام دوست عزیز.ممنون از طرح سوالتون.شایعترین علت سرفه با الگوی فصلی ، آلرژی میباشد که در واکنش به گرده های استنشاقی آن فصل رخ میدهد.در مورد تجویز دارو،قطعا معاینات تکمیلی و در صورت نیاز انجام تست آلرژی (البته در صورت نیاز) توصیه میگردد.