ا.ع
عنوان :

اسکن هسته ای

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
بنده تیر ماه 96 به علت پاپیلاری ، تیروییدم را عمل کردم و همه غده تیرویید برداشته شد، شهریور همان سال ید درمانی کردم و 150 میکروکوری ید دریافت کردم، پس از ید درمانی دکتر معالج گفتند نتیجه رضایت بخش است و 6 ماه بعد مراجعه کنید، ضمنا گفتند 6 ماه الی یکسال بعد از ید درمانی باید اسکن هسته ای بدهید ، با توجه به برگه ازمایشی که برایتان ارسال کردم خواستم بپرسم وضعیت بیماریم چطور است و ایا حتما باید اسکن هسته ای انجام شود؟

بیمارى شما به پیگیرى دقیق و معاینه نیاز دارد،حتما به پزشکتون مراجعه کنید