ب.و
عنوان :

الرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام سینه ام درد میکند وبه بو حساسیت دارم وسرفه میکنم ارگلویم حلط سبز ویا زرد بیرون می اید لطفا راهنمایی کنید وهمچنین این بیماری من به طور کامل خوب میشود؟

سلام.چند وقت است که این مشکل رو دارید؟ آیا با فعالیت ،مواجهه با دود و بو این درد بیشتر میشود یا سرفه افزایش می یابد؟بویایی دارید؟ شرح حال شما بسیار ناقص است.شرح حال کامل، معاینه بالینی و در صورت نیاز عکس از ریه ها توصیه میشود.

باسلام من 8ماه است که به این بیناری دچا رشدم با دود وبوهای مختاف سینه ام درد میکند با دود سیگار مخصوصا حس بویایی دارم از ریه هام عکس انداختم دکتر گفت ریه هات سالمه

با سلام مجدد.بنظر میرسد که دچار تحریک پذیری و التهاب راههای هوایی شدید.معاینه کامل و تست اسپیرومتری بسیار کمک کننده و تشخیصی هست.

ممنون اقای دکتر