ز.ا
عنوان :

کهیر

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلا م اقای دکتر من 21 سالمه، خیلی ادم حساس و استرسی هستم،چند روزه بدنم مدام کهیر میزنه و بعد از چند دقیقه خارش و سوزش و بی حوصلگی دوباره بر میگرده ،من اصلا غذا و چیزه تازه ای نخوردم که حس کنم برای غذا کهیر میزنم،خیلی میترسم،امروز وقتی گریه کردم یهو تمام صورتم باز کهیر زد و چند دقیقه بود و رفت،کمکم کنید چیکار باید کنم در ضمن قرص تلفست هم دو روز استفاده دارم میکنم ولی باز میاد و میره

سلام. درمان فعلی تون را ادامه دهید.یادتون باشه که استرس تاثیر بسیار بسیار زیادی در کهیر دارد.اگر بهتر نشدید بهتر است ویزیت شوید.