ع.ش
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام جناب دکتر وقت بخیر ببخشید من آلرژی و آسم دارم دکتر معالجم برام اسپری و قرص مونته لوکاست تجویز کردن
الان چند روزی هست که اسپری مصرف نمی کنم و با قرص مونده لوکاست خیلی حالم بهتر شده و کاملا راحتم
آیا میشه از همین قرص بدون استفاده از اسپری استفاده کنم
تا چه مدت میشه مونته لوکاست استفاده کرد
چه عوارضی داره
تشکر و سپاس فراوان

سلام.قرص مونته لوکاست داروی بیخطر و بسیار کم عارضه ای هست. فقط در شدت خفیف میتواند به تنهایی مصرف شود.
( شدت آسم بر اساس معاینه، شرح حال و تست ریه انجام میشود)

یعنی موردی نداره که برا مدت زیاد ازش استفاده بشه جناب دکتر

هر دارویی باید طبق نظر پزشک و پروتکل درمانی در صورت نیاز مصرف شود.در مصرف طولانی مدت مونته لوکاست بهتر است آنزیمهای کبدی چک شوند.

مصرف تا چه حد یعنی چند ماه دراز مدت محسوب میشه

بیش از 3 ماه نیاز به بررسی آنزیمهای کبدی دارد.

تشکر جناب دکتر ممنونم لطف فرمودین