m.g
عنوان :

الرژی مزمن

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام و خدا قوت ،همسر من در چند سال گذشته مبتلا به آلرژی و حساسیت شدید بوده،و تقریبا کل سال حالت سرما خورده دارند،حس بویایی تقریبا ندارند دوسال پیش عمل پولیپ بینی انجام دادند که برای مدت کوتاهی موثر بود،به تازگی به پزشک متخصصی در اصفهان مراجعه نمودند که قرص پنتوکسی فیلین برای ایشان تجویز کردند من تحقیق کردم و متوجه شدم که این دارو برای بیماری های دیگه ای موثر هستش ،سوالم اینه که آیا اشتباهی رخ داده چون پزشک مذکور در مسافرت به سر میبرند ،
با تشکر

سلام
احتمالا اشتباهی رخ داده.پنتوکسی فیلین جزو داروهای درمان آلرژی نیست.