خ.د
عنوان :

حساسیت شدیدوکهیرهمراه تب ودرد

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با عرض سلام وخسته نباشیدخدمت شما,,به مدت ده ساله که به بیماری حساسیت حادکه منجربه کهیر همراه باتب ودرد نقاط درگیر به بیماری هستم متأسفانه هیچ دارویی برای کنترل خارش ودرد کمکم نکرده وهمچنان درگیراین بیماری هستم,,بصورت داخلی وظاهری روی پوست بدنم باعلایم شدید وقرمزی پوست,,دکترم میگه بایدبرم کلینیک الرژی تهران وواکسن بزنم تادرمان بشم,,میخواستم بدونم واکسن درمان قطعیه بیماریمه یا نه؟

سلام.قطعا نه شما و نه هیچ کهیری با واکسن آلرژی درمان نمیشود.بنابراین قطعا واکسن آلرژی را فراموش کنید که فقط باعث اتلاف هزینه و وقت شما میشود.
اما درمورد کهیر شما: دوست عزیز کهیر بیماری پیچیده با علل متعدد هست اما قطعا درمان مناسب دارد.

باتشکرازراهنماییتون