ف.ع
عنوان :

کهیر

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
الرژی به قارچ هوایی وتشخیص الرژی مزمن حدود 15 سال ونتیجه نگرفتم

سوالات مشابه

ابریزش پشت حلق وسرفه

خانمی 47 ساله هستم حدود 2 ساله ابریزش پشت حلق در همه فصول دارم که بدنبالش سرفه میگنم سابقه تیرویید کم کار و ویتیلیگو دارم وتحت درمانم دکترهای قبلی که مراجعه کردم انتی بیو تیکهای متفاوت وداروهای الرژی دادند که اثر نکرد اخرین نوبت نزد دکتر محمد نبوی متخصص الرژی رفتم واین داروها رو گرفتم که اثر نداشت 1.سرم شستشو بعلاوه دو عدد امپول دگزا داخلش 2.قرص نئوتادین 3.اسپری flixonase داخل بینی4.قرص جوشان ان استیل سیستین5.ویک قرص با پوشش الومینیومی که اسمش یادم نیست دادند که اثری نداشت بفرمایید چکار کنم البته تا تر شحات قطع میشه سرفه هم خوب میشه وترشحات بعد از خوردن خوراکیهای با مزاج سرو مثل شیر یا برنج یا هندونه و...بیشتر میشه

مشاوره آلرژی

سلام آقای دکتر. من بیمار شما بودم در مطب که به خاطر کرونا اینجا از مشورتتون استفاده میکنم. من حدودا دو سال هست تحت نظر شما هستم. ابتدا به خاطر کهیر و درماتیت مراجعه کردم که تلفست و ایرکاست مصرف میکردم بعد چند ماه بعد متعاقب یه سرماخوردگی با سرفه های شدید مراجعه کردم که چند روز پردنیزولون مصرف کردم و طولانی تلفست و ایرکاست مصرف کردم به تدریج دوز تلفست رو کم کردید و ایرکاست هم چنان بود.من دیگه مشکل خاصی نداشتم تا اینکه آخرین مراجعه که حدودا مهر بود گفتم میخوام برای بارداری اقدام کنم مجاز هست این داروها شما فرمودید تمام داروهامو قطع کنم و فقط لتیزن مصرف کنم شبی یک عدد و بعد مراجعه کنم. حالا سوالم این هست که با توجه به اینکه لتیزن ممنوع هست در بارداری، من چیکار باید بکنم، چون امتحان کردم حتی یک شب لتیزن نخورم خارش ها و حساسیتم شروع میشه بدنم میخاره و قرمز میشه. آزمایشات دو سری آخر رو پیوست میکنم

آلرژی

سلام روزتون بخیر دکتر الان مدتی میشه که دست چپم کهیر زده ، از یک نقطه روی مچ دستم شروع شد و الان انگار حرکت کرده باشه بازوم درگیر شده و به شدت خارش داره و شب ها و صبح به عطسه و آبریزش بینی دارم البته قبلا هم سابقه داشتم و بدون درمان برطرف شده ولی الان نزدیک سه ماه میشه که این علایم رو دارم

ضخم دست

با سلام و خسته نباشید: آقای دکتر پسر من 6 سالشه و با شماره پرونده 5086 از بیماران تحت نظر شماست. با نظر شما حدود 1 سالی میشه که اسپری راینو کورت و قرص سینگیولار مصرف میکنه الان هم دو ماهی هست که دستش دچار ضخم (تصاویر پیوستی)شده و حدود دوماه هم به خاطر همین موضوع از پماد ریکوبیزول استفاده کردیم اما که خوب نشده لطفا در این زمینه ما را راهنمایی بفرمایید. ضمنا با عرض پوزش به علت کرونا چون از تبریز میایم دیگه نتونستیم حضوری مزاحمتون بشیم.

ویزیت ایهان محمدقلی

سلام خسته نباشیددرباره ایهان پسرم که10ماه و21روزشه.که چهارشنبه بخاطروزن کم ودندان درنیاوردن براش ازمایش نوشتین دیروزوزن کردم7*****920کیلوگرم.بود.الان ازمایش وبرگه بهداشت براتون میفرستم.شماگفتین پسته وبادام هندی بهش بدم براش اسیاب کردم ولی نمیخوردم.ببخشید دکترمیتونم بهش شیرپاستوریزه بهش بدم.