ن.م
عنوان :

سنگینی سر و احساس گرما در سر

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام اقای دکتر من جوان 18 ساله هستم .تغریبا از یک ماه پیش با علائمی شبیه به مسمومیت مریض شدم ولی خوب شدم.اما بعد از 4 روز تب کردم و احساس گرما خیلی زیاد در سر که بستگان به بدن دست میزدن میگفتن هیچ گرمایی نداره.رفتم پیش متخصص مغز و اعصاب تشخیص عفونت مغز دادن و چن انتی بیوتیک دادن و گفتن مهم نیس و خوب میشع.و با ازمایش های عملی که انجام دادم گقتن از فشار مغز و ... خبری نیس.من حالم خوب شد تا روزی که رفتم حمام و دوباره همه علائم برگشت .مثل تب و احساس گرفتگی در پشت سر و حساسیت به نور و سنگینی سر.اینبار رفتم پیش متخصص عفونی که گفتن برم از سینوس ها عکس بگیرم.که وقتی عکس رو دیدن گفتن یه عفونت ساده است که نیازی به دارو نیست.بعدش رفتم پیش متخصص گوش و حلق بینی عکس رو که دیدن گفتن که سینوس هات پر التهاب هستن و تشخیص سینوزیت دادن.اما من نه در گلو و نه در بینی خلط ندارم.اما ایشون گفتن که یک عفونت ویروسی از گوش به سینوس ها زده.و وقتی حمام میرم علائم بر میگردن .متخصص گوش چن اسپری بینی دادند و گفتند اگر تا 3 ماه دیگه خوب نشد باید جراحی کنی.میخاستم بدونم با اینکه من هیچ خلط و چرکی در گلو و بینی احساس نمیکنم امکان دارد که از سینوزیت باشد.یا اینکه من یه عکس از کل سر بگیرم و پیش متخصص دیگری برم.اگر از ازمایش ها عکس خواستین میفرستم .ممنون

اگر علایم طولانی شده باید mri انجام بدی ولی سرگیجه معمولا بخاطر مشکلات گوش هست