ر.آ
عنوان :

جوش صورت نوزاد 7ماهه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
پسر 7ماهه دارم که از 2ماهگی پیشانیش جوش های ریز قرمز میزد متخصص نوزادان تریامسینولون ترکیبی داد 2ماه صبح و شب میزدم بهتر میشد بعد عود میکرد بعد دوماه شدت گرفت پیش چندین متخصص پوست و نوزادان بردم شربت ستیریزن و کتوتیفن دادن بهتر نشد ازمایش چربی خون سالم بود فقط ast48 بود..الان روی گونه هاش و چونه جوش های چرکی میزنه که اطرافشش قرمزه و جای جوشای قبلی هم جوش سرسیاه میمونه..یکی میگه اگزماست یا گرمیه...شیرخودمو میدم..گرمی هم نمیخورم..الان روش فقط دیگه کالاندولا میزنم ولی خوب نمیشه..ی روز شدتشون کم میشه و روز دیگه شدید جوشای چرکی بزرگ میزنه..کل صورتش جوشه..توروخدا راهنماییم بفرمایید..

سلام.بنظر میرسد که اگزمای آلرژیک هست.ربطی به گرمی ندارد.البته عکس فرزند شما که فرستادید کیفیت بالا ندارد و واضح نیست.البته در شیرخواران ما آکنه شیرخوارگی هم داریم که دقیقا مثل جوش سرسیاه هستند که هیچ ربطی به آلرژی غذایی ندارد.افتراق ایندو ازهمدیگر با معاینه دقیق انجام میگیرد.

سلام.ممنونم از وقتی که گذاشتید.اقای دکتر جوشا وقتی خوب میشن تو صورتش به صورت جوش سرسیاه میمونن مگه تو اگزما جاش تو صورت میمونه؟ اصلا بدنش جوش نمیزنه..فقط وقتی گرمش میشه قفسه سینه جوش ریز میزنه که با حموم بلافاصله خوب میشه.من شهرستانیم.توان اومدن به مطبتون رو نداریم..درمانش چیه؟پیش متخصص پوست رفتم جواب نداد.به نظرتون پیش متخصص الرژی ببرمش؟من برنامتون رو تلویزیون دیدم..لطفا راهنماییم بفرمایید.

اگر فقط محدود به صورت هست نیاز به رژیم غذایی و انجام تست آلرژی نمی باشد.اما اگر غیر از صورت بقیه جاها هم درگیر میشود ،مراجعه به آلرژیست سودمند هست.نگران چندتا جوش صورت نباشید.

بسیار ممنونم از راهنماییتون...