ن.ر
عنوان :

بیخوابی

متخصص روانپزشکی
باسلام خدمت اقای دکتر قبل از سولم بیصبرانه منتظر راهنمایی شمام
من 25سال سن دارم 6 ماه پیش زایمان کردم از 6 ماهگی که باردار بودم از استرس سلامتب بچم بیخوابی شدید گرفتم که زولپیدم و کلوزاپین تا زایمانم خوردم بعد از زایمان مشکل ادامه داشت و دوز دا روهام هی زیاد میشد که 150 امیتریپترین
2عدد اگزازپام ده
نصف نورمازین 100 بود
امل این داروها رو 5 ماه استفاده کردم و خوب نشدم و افسدگی شدیدد شد خیلی با اوجه به این که زمینه اریثی داشتم فقط گریه میکردم داد میزدم شب ها نمیتونستم بخوابم داد میزدم و گریه تا اینکه دکترم رو عوض کردم و ایشون برام
سدیم والپرات500 فلوکستین 2عدد 20
نورمازین 100 1عدد
کوتیاپین 100 یک عدد و لیتیوم 300 دو عدد بود با اینها باز شبهای اول بیخواب بودم و نهایتا کلونازپام 2رو اضافه کردن و تشخیصشون دوقطبی افسردگی بودمن بااین قرصها خوب میخوابم شکر
اما صبح هاخیلی خسته کوفته هست بدم نای انجام کاری ندارم و رو تخت میمونم میخواستم تشخیص شمارو در این ضمینه بدونم و کدوم قرص رو جابجا کنمم تا صبح ها انقدر احساس کوفتگی و شلی نکنم؟ممنون منتظر پاسختون هستم

با سلام و احترام،لازم است بصورت منظم به روانپزشک متخصص معالجاتان مراجعه کرده،عوارض مذکور را با ایشان درمیان بگذارید تا نسبت به تنظیم دارو ها متناسب با شرایط اقدام نمایند.