ح.ع
عنوان :

حساسیت شیرخوار

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام پسری 5 ماهو نیمه دارم که از 15 روزگی به خاطر ریفلاکس رانیتیدین میخورد در 3 ماهگی دکتر متوجه شد خفیف حساسیت به پروتیین گاوی دارد و شیر خشک که قبلا ببلاک میدادم اپتامیل پپتی تجویز کرد البته ازمایش مدفوع هم دادم خون مخفی یا موکوس نداشت در 4 ماگی به خاطر شدت ریفلاکس امپرازول با مولتینیوم دادم که تاثیری نداشت و زیاد بالا میاورد دکتر دارویش را عوض کرد و نکیسوم داد با فروگلوبین 1 هفته که مصرف کرد با حساسیت شدیدی روبرو شدم از جمله دفع موکوس و مشکل تنفسی و ورم چشم و راش پوستی بیمارستان بستری شد و هیدروکورتیزون با سرم دریافت کرد بهتر شد به منگقتن به فروگلوبین حساسیت داده الان من سوالم اینه که ایا به فروگلوبین حساسیت داده یا نکسیوم و اینکه پوستش کامل خوب نشده ایا بهتر میشه و اینکه ایا به داروها و غذاهای دیگه هم ممکنه اینجور واکنش شدید نشون بده حتی قطره ی ویتامین؟

سلام.حساسیت به فروگلوبولین و نکسیوم خیلی نادر هست.بنظر میرسد بیشتر آلرژی غذایی مطرح باشد.توصیه میکنم درصورت عدم بهبود و تداوم علایم ،حتما به فوق تخصص آلرژی مراجعه کنید.

سلام خسته نباشید اقای دکتر من فراموش کردم بگم پسرم فعلا غذای کمکیو شروع نکرده تقریبا 20 روز دیگه براش شروع میکنم من فقط قطره ی فروگلوبین و قرص نکسیوم و قطره ی اد و شیر اپتامیل پپتی میدادم البته شیر و قطررو قبلا میخورد از وقتی قطره ی فروگلوبین و نکسیوم دادم تقریبا 1 هفته حساسیت داد حالا نمیدونم به کدوم حساسیت داده و ایا واکسن 6 ماهگیشو بزنم مشکلی ایجاد نمیکنه البته الان کلا حساسیتش برطرف شده و من قرص وقطررو قطع مردم

ممکن است واکنش بخاطر افزودنی دارو باشد که معمولا در شربت ها بیشتر هست.