ک.ع
عنوان :

خارش و داغ کردن بدن

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
از سال 94 دچار خارش شدید بدن شدم و فقط با مصرف سیتیریزن 10 در هر روز تا حدی زیادی خوب میشم بدنم شبا دچار گرگرفتگی میشم و تاستونا باید جلوی کولر بخابم قبلن برعکس بودم و از سرما فرار میکردم ضمنا تمام آزمایشات کبدی و چربی و قند و .. را انجام دادم نرمال بود

سلام
بهتر است بررسی فوق تخصصی صورت گیرد تا درمان مناسب دریافت دارید.معمولا یکسری علل در بررسی ها مورد غفلت واقع می شوند.