د.ح
عنوان :

لیزر مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و خسته نباشی خانم دکتر من پسری 24 ساله ساکن خوزستان شهر اهواز هستم از مو های زائد آزار می بردم پوستم سفید درجه 2 یا 3 هست موهای ضخیم با ریشه های محکم و تراکم زیاد 6 جلسه ایلایت انجام دادم و 11 جلسه لیزر دایود آلما و دو جلسه لیزر الکساندرایت کندلا ولی نتیجه دلخواه نگرفتم بعد 30 تا 40 روز بیشتر موهام برمی گرده فقط نازک تر شده و رشدشان دیرتر شده ولی در تراکم موهام زیاد تفاوتی ایجاد نشده قسمت کمر و بعضی از نقاط بدنم به سختی نتیجه گرفته حالت کچلی گرفته تفاوت خاصی نداشته آزمایش هورمونی انجام دادم دکتر گفته واسه یک مرد نرمال هست اگه واقعا اگه لیزر مو واسه مرد با توجه به تستسترون بدن تاثیر نداره چرا مردم را گول می زنند که لیزر مو واسه مرد تاثیر داره؟ اگه موهام کرکی بشه کافیت می کنه نازک شده ولی کرکی نیست سوال مهم اینه من دو جلسه آخر با الکساندرایت کندلا انجام دادم آیا با توجه به شرایطم با الکساندرایت کندلا ادامه بدم بهتر و موثر تر؟ یا دستگاه سوپرانو آیس پلاتینیوم با سه طول موج شامل الکساندرایت و دایود و اندیک است لطف می کنید جواب منو بدید با تشکر خدانگهدار

سلام اگر تیپ پوستی روشن و موهای ضخیم دارید الکس بهترین گزینه هست.

سلام مجدد قبلا موهام ضخیم بوده ولی باتوجه به جلسات متعدد که انجام دادم موهام 80 درصد به صورت نازک در آمده و روشن تر شده ولی اصلا کرکی حساب نمیشه یعنی واقعا با الکس ادامه بدم نتیجه مطلوب تر می گیرم؟ تا لیزر سه طول موج پلاتینیوم؟
تراکم موهام تفاوت خاصی نکرده دیگه جایی دستگاهی نمونده من نرفته باشم حتی اینطور هم باشه که 6 ماه نیاز به شارژ مجدد نباشه واسم کفایت میکنه ولی اینطور نیست بیش از 9 میلیون تا حالا خرج لیزر کردم دیگه کلافه شدم اگه لیزر تاثیری نداره چرا اختراع شده؟
سوال آخرم بین لیزر الکساندرایت؟کندلا و لیزر دایود الیو کدام مناسب تر؟