ه.ب
عنوان :

آبریزش بینی و سرفه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام آقای دکتر ببخشید من نزدیک به 10 سال که صبحا آبریزش بینی دارم در تمام فصول بخصوص زمستان هاکه شدتش بیشتر میشه شب ها هم خارش گلو دارم که باعث سرفه های خشک و پشت سر هم میشه که خیلی اذیت کنندست البته بیشنر مواقع هم سینوس هام پرمیشه و چرک میکنه که این باعث تشدید ابریزش بینی و سرفه هام میشه .بیشتر مواقع باید خشک کننده و قرص های ضد حساسیت مصرف کنم میشه راهنمایی کنین با تشکر

سلام
شما رینیت آلرژیک دارید که احتمالا دچار سینوزیت نیز هستید.ابتدا بهتر است سه هفته درمان مناسب دریافت دارید سپس سی تی اسکن سینوسها انجام دهید تا بررسی دقیق انجام شود.
پوزش بابت تاخیر در پاسخ