م.س
عنوان :

سینوزیت

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
باسلام و احترام.
قد:179
وزن:63
سن:23
نوع بدن: لاغر
آقای دکتر زحمتکش. سینوس سمت چپ صورتم کنار بینی از بچگی تا به الان ملتهب هست. و بنده تمام طول سال خلظ پشت حلق و هم چنین از چشمان به رنگ سفید دارم.
سینوزیت بنده از نوع الرژی هست. لطفا تجویزی برای بنده حقیر بفرمایید. که از بی حسی و خواب الودگی دیگه خسته شدم.
باتشکر از زحمات بی وقفه شما❤

سلام.دوست عزیزم، تجویز دارو براساس تشخیص و توصیف شما بسیار کار اشتباهی هست و چه بسا ممکن است زیانبار هم باشد.اما اگر سوالتون اینه که سینوزیت آلرژیک درمان و راه حل دارد، جواب شما مثبت هست.