پ.ف
عنوان :

الرژی دارویی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام اقای دکتر من 38 سالمه یکساله الرژی دارم الرژیم هم بصورت خارش صورت و چشم و تنگی نفسه مخصوصا بعد از خوردن مواد غذایی ناسازگار بدتر میشم خیلی کم غذا میخورم و از ترسم میوه اصلا نمیخورم بدنم خیلی ضعیف شده و کم خون شدم مدام ضعف و سرگیجه و تنگی نفس دارم میترسم داروی تقویتی و اهن استفاده کنم میخواستم بدونم ایا امپول ویتامین مثل ب کمپلکس و ب 12 برام مضره چون واقعا نیاز دارم که استفاده کنم الان مدتیه اضطراب شدید گرفتم و بخاطر الرژیم از خیلی چیزا میترسم فوبیای دارو گرفتم لطفا کمکم کنید ممنون

سلام.قطعا بسیاری از مواردیکه فکر میکنید باعث حساسیت در شما میشود، از استرس شما ناشی میشود و شما بی دلیل بسیاری از این موارد را حذف کرده اید.مراجعه به آلرژیست در پیدا کردن موارد حساسیت زای شما سودمند است.