م.ا
عنوان :

نوزاد 1ساله

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام، من پسرم به پروتئین گاوی حساسیت داره ولی تقریبا دو هفته ست که تست حساسیت پیش دکتر موحدی انجام داده و ایشون شیر گیگوز رو عوض و آپتامیل پپتی دادن ولی پسرم اصلا خوشش نمیاد شاید کلا روزی 150 سی سی بخوره ولی قبلا 700 سی سی هم میخورد
شیرای دیگه هم تست کردیم
حتی قند هم انداختیم ولی بی فایده بوده
حالا سوال من اینه این نوزاد که یکسال این شیر رو خورده فقط مقداری دور مقعدش قرمزه و گاهی هم خارش میگیره اگر یکسال دیگه هم بخوره چی میشه؟
علاوه بر این به بادام و کنجد و گردو هم حساس
نمیشه همه رو حذف کرد فقط شیر رو داد؟
اگر آپتامیل پپتی نخوره و گیگوز بخوره چی میشه در نهایت؟ ممکنه هرگز خوب نشه؟
یا همین با روزی 150 سی سی ادامه بدم کافیه چون صبحانه و ناهار و شام میدم دیگه چند روز گرسنه نگه داشتم زیاد فایده نداشت فقط لاغر شد

سلام.با توجه به شرح حال شما،من ضرورتی برای تغییر شیر و تجویز آپتامیل پپتی نمی بینم.اما بهتر است حضوری معاینه شود.