ا.ح
عنوان :

اورژانسی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام اقای دکتر ببخشید میخواستم بدونم بعد بیومیل سوی چه شیری برا پسرم بدم اچ ای اشکالی نداره ؟با توجه به اینکه جونیور هم خیلیی کمیابه

سلام.شیر بیومیل سوی را ادامه بدید.اگر گیر نمیاد یا فرزندتون تحمل نمیکنه میتونیم HA استفاده کنیم.

سلام اقای دکتر ببخشید من برنج رو برا پسرم به دو قاشق مرباخوری تا چهارشنبه رسوندم واکنشی ندیدم حدود 200 عدد ولی از چهارشنبه امتناع شده و لب به شیر و غذا نمیزنه من برنج رو طی دو هفته تغیبر دادم هیچ علامتی از بی قراری و امتناع و دفع عیر طبیعی نداست ولی از چهارشنبه غروب دفعش بهم ریخته به نطرتون برا دندونه یا برنج برنج رو قطع کنم ؟