م.ز
عنوان :

چشم درد آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام من حدود 8 سال است که در فصل پاییز یا بهار چشم سمت راستم اشک می کند و قرمز می شود ودرد شدیدی می کند طوری که درد آن به طرف سرم پخش می شود و حالت تهوع دارم البته فقط دو هفته در سال آن هم یک روز درمیان و روزی 2 ساعت .یکبار رفتم دکتر قرص دادن خوب شدم اما بار دوم دکتر گفتن اگر خوب نشدی mri هم بگیرم چرا؟ممنون.

سلام .من بابت یک سخنرانی خارج از کشور بودم.بابت تاخیر در جوابدهی عذر خواهی میکنم.علایم شما ربطی به آلرژی ندارد.بهتر است نزد متخصص چشم بروید.