م.ب
عنوان :

خارش شدید

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
خانم 38 ساله متاهل هستم که مدت 5 سال است تقریبا بصورت دایمی خارش پوستی بسیار شدید دارم. تست ازمایشگاه حساسیت به مخمرها را نشان داد اما هیچ درمانی ارایه نشده. فقط با هیدروکسی زین خودم را ارام میکنم. ایا هیچ راه درمان دارویی و قطعی وجود دارد؟؟

سلام .من بابت یک سخنرانی خارج از کشور بودم.بابت تاخیر در جوابدهی عذر خواهی میکنم.خارش علل مختلفی دارد و حساسیت به مخمر نقش بسیار کمی در خارش دارد.معاینه و شرح حال کاملتری نیاز هست.