ی.ر
عنوان :

غدد

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر خسته نباشید میخاستم بدونم دگزامتازون کسی بزنه بعدش بخاد امپول سوماتروپین بزنه برای افزایش قد اون امپول سوما تاثیر داره یا باید بعداز چند وقت بزنه که تاثیر دگزامتازون ازبین رفته باشه ؟یا اصلا دگزامتازون ربطی نداره ؟

تزریق دگزامتازون بدون دلیل پزشکی هیچ سودی ندارد مصرف هورمون رشد باید زیر نظر پزشک و با شرایط کاملا کنترل شده باشد

دگزا رو برای سودش مصرف نکردم برا اینکه مریض بودم دکتر نوشت برام بعدش من چن ماهه سوما مصرف میکنم برا افزایش قد گفتم ببینم تداخلی ایجاد نمیکنه