ک.ع
عنوان :

مربوط به سینه

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام ،
خسته نباشید خانم دکتر راستش من از اول راهنمایی یه مشکلی دارم که تا الانم که 30سالمه هنوز هست اونم اینه تو قسمت نوک سینه هام خودش بزرگ و کوچک میشه مثلا وقتی خستم یا دوش میگیرم یا نوک سینه هامو بگیرم به حالت عادی بر میگرده ولی بقیه ی وقتا بزرگ میشه و از فرم میافته و زیر تیشرت و پیراهنم معلومه و حالت زشتی درست میکنه مشخواستم علتشو جویا شم واسه همین ممنون میشم یکم مشاوره بدید .

با تشکر

سلام تغییر حالت نوک پستان در اثر گرما و سرما امری طبیعی است و البته بیماریهای پستان مربوط به همکاران جراح پستان و انکولوژیست میشود

سپاسگزارم خانم دکتر