ی.و
عنوان :

پاکسازی ریه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام آقای دکتر خسته نباشید
من یه دوماهی هست که قلیون میکشم هفته ای یه بار و تاثیرش رو در تنگی نفسم دیدم و تصمیم گرفتم بزارم کنار
الان احساس میکنم داخل ریه هام دود مونده و نمیتونم بدوم و ورزش های سرعتی انجام بدم.
شما بفرمایید چیکار کنم تا نفسم باز شه و این دود از ریه هام تخلیه و پاکسازی شه ؟
قرصی چیزی هست که پاکسازی کنه ؟

سلام
دود در داخل ریه نمی ماند ولی اگر مشکی تنفسی دارید نیاز است معاینه صورت گیرد تا با انجام تست تنفس بررسی آسیب صورت گیرد.

ممنون گیرمه گده ده