س.د
عنوان :

افسردگی شدید

متخصص روانپزشکی
مشکلاتم رو از8سالگی تا الان مو به مو یادمه.انقدر عذاب کشیدم انقدر درد کشیدم تا امشب که تنها امیدم به زندگیم رو هم از دست دادم . به شدت به خودکشی فکر میکنم الان چند ماهه .و فقط بخاطر همین تنها امید زندگیم خواستم که زندگی کنم اما اخرین طنابی که به زندگی وصلم میکرد پاره شده . دلم میخواد گریه کنم اما حتی گریم نمیگیره ... میدونم و مطمعنم که یکی از همین روزا یه شب که همه خوابیدن رگمو میزنم و تمام...دیگه بریدم و طاقت اینهمه درد و عذاب و دلتنگی و غم رو ندارم کم اوردم من خیلی قوی بودم ولی دیگه طاقت ندارم زورم نمیرسه
ترام
تهران

اچندسالتون هست و چند نفر از وضعیت شما باخبرند

شمانیاز به کمک اورژانسی دارید حداقل با مشاورهتلفنی صحبت کنید