م.د
عنوان :

روانشناسی

متخصص روانپزشکی
سلام.نه خسته .من آدم شکاکی هستم یک بار ازدواج کردم و همسرم به من به خاطر پول کم من منو رها کرد و از من جدا شد و با کس دیگه ای ازدواج کرد که وضع مالی بهتری نسبت به من داشت.الان من وضع مالیم بهتر شده کار دارم پس انداز دارم و با یه دختر خانوم که همکارم است آشنا شدم ولی ایشون میون گفتگویی که داشتیم گفتند که با پسر های فامیلشان راحتند و براشون خندیدن در جمع اونها عادیه و من برام این مورد غیر قابل تحمل که خانومم پیش کس دیگه ای سبک باشه.ولی ایشون خیلی از لحاظ مادی منو رعایت میکنه.مثل قبلی نیست.در کم میکنه.کاش میشد راهنمایی کنید
لطفا راهنمایی بفرمائید

محمد عزیز هر کس برای خود خط قرمزهایی دارد که ریشه در مسایل عمیق دوران کودکی دارد به هر حال این هم حساسیت شماست من نمیخواهم به این موضوع وارد شوم که این حساسیت شما چقدر منطقی است البته این حساسیت ارتباط شما را با جنس مخالف در شرایط فعلی اجتماع کمی محدود و مشکل میکند شما یا باید بتوانید حساسیت خود را محدود کنید یا باید فرد دیگری را انتخاب کنید اما بدون شک روی اینکه ما با هم ازدواج میکنیم و من طرفم را عوض خواهم کرد حسابی باز نکنید شما خودتان را میتوانید عوض کنید ولی طرفتان را خیر