r.k
عنوان :

پرخاشگری

متخصص روانپزشکی
سلام سال نو مبارک.
نمیدونم از کجا شروع کنم خواهر من 23 سالشه و لیسانسه خیلی پرخاشگر و بدبینه نسبت به همه چی و جوریه که اصلا نمیتونه بشنوه کسی حتی باهاش مخالفت میکنه و بلافاصله عکس العمل های تندی داره مثلا همونجا تصمیم میگیره و دیگه اصلا با طرف مقابلش تا حتی سالها صحبت نمیکنه مثل الان ک نه با من صحبت میکنه نه با بابامون.
به خاطر خنده دار ترین و پیش و پا افتاده ترین چیز ها همه چیزم حتی تو زدن میبینه مثلا میگه اگه فلان کارو بکنه طرفم منم اونجا نمی ایستم نگاش کنم تهدید به زدن میکنه عین پسرا حتی درگیر هم میشه.
به همه هم بدبینه و میگه تو فامیل همه به من چشم بد دارن و وقتی حتی دایی هام و عموهامونم میان با روسری و مانتو میاد .
اگه هر چیزی رو هم بخواد بخره و اگه حتی بهش مشورت بدی که این خوب نیست اون یکی رو بگیر بازم ناراحت میشه و میره تو اتاقش درو قفل میکنه و با هیچکی حرف نمیزنه.
اصلا به هیچ عنوان نمیشه باهاش حرف زد.
نه هیچ دوستی داره میگه همه بدن با دیدن کوچیکترین چیزها از دوستاش قهر میکنه .
نه با هیچ کدوم از افراد فامیل خوبه به معنای واقعی هیچکس....
باور کنین اغراق نمیکنم.
حرمت هیچکی رو هم نگه نمیداره تو خونه .
لطفا بگین ما باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ریکاردوی عزیز!!! خواهر شما باید به احتمال زیاد به یک روانپزشک مراجعه کند و دارو بگیرد اما تا آن موقع بهتر است کلنجار رفتن با او را به حداقل برسانید و اجازه دهید خود او تاوان رفتارهایش را تحمل کند و سعی نکنید مرتب او را اصلاح نمایید

ممنون