م.م
عنوان :

پسر7 ساله ای دارم که آسم دارد

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
پسرم از نوزادی اگزمای اتوپیک داشت و از سن حدود 4 سالگی تشخیص اسم دادندچون سرفه و خس خس سینه داشت .الان یک دوره دارو اسپری فلکسی تاید 50 استفاده میکند تا مدتی خوب است و باز دوباره شروع میشود و شبها سرفه و خس خس سینه دارد اینبار به علت اینکه دکتر به مسافرت طولانی رفت .همین اسپری با دوز 150 تجویز شد ولی بعد از اتمام دارو سرماخورده شد و سرفه ها به خصوص سرفه و خس خس سینه شبانه شروع شدونمیدانم چکار کنم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید . من مشهد هستم و دکتر ایشان خانم دکتر فاطمه بهمنش بود که 4 سال است مریض ایشان هست.ضمنا خود من هم اسم خفیف دارم وهمیشه از سن 10-12 سالگی سرفه خلط دار دارم که مقطعی درمان شده ولی مجددا مثل اول شدم.به خدا خسته شدم اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.باتشکر

با سلام.آسم یک بیماری مزمن هست و باید در طی زمان کنترل شود و نباید ناامید و خسته شوید.