م.ا
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام آقای دکتر وقت بخیر، پسرم سرما خورده بود عطسه و ابریزش داشت بعد بهتر شد الان خیلی سرفه های خشک میکنه یه مدت کتوتیفن هم مصرف میکرد الان هم موردی بهش میدیم ولی هنوز سرفه ها خوب نشدن یه امپول ضد حساسیت هم زد بهتر نشد اصلا نمیدونیم بخاطر الرژی هست یا نه!؟ چون دکتر قبلیش گفته بود مامانش سابقه آسم داره پسرتون مستعد آسم هست بهمین خاطر کتوتیفن دادن، دوسال و نیم هم سنش هست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چکار کنیم، تو سینه اش بنظر میاد خلط جمع شده باشه

سلام.بله علایمی که میفرمایید کاملا با آسم کودکی منطبق هست.بهتر است فرزندتان زودتر ویزیت شوند ودرمان مناسب بر اساس معاینه گذاشته شود.