Y.F
عنوان :

حساسیت شدید دختر6ساله ام

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام خسته نباشید دوسالیه که دخترم حساسیت فصلی داره وپیش انواع دکترهابردمش وداروهای زیادی مصرف کرد ولی بازم بی فایده بود الان باشروع این فصل خیلی حساسیتش شدید شده ودائماداروی دکسترومتورفان وسفکسیم مصرف میکنه ولی هیییچ تاثیری روی سرفه هاش نداره وهرروزبدترهم میشه لطفاراهنماییم کنین که بایدچیکارکنم

با سلام.دختر شما رینیت آلرژیک دارد و درمان مناسب آن میتواند بسیاری از علایم را برطرف کند.سفیکسیم و دکسترومتورفان اصلا داروی مناسبی نیستند.

سلام مجدد ممنون بابت پاسخ دهیتون فقط الان من بایدچکاری انجام بدم یاچه دارویی بهش بدم؟لازم به ذکره که خیلی زیادهم ازلحاظ خوراکی پرهیزمیکنه چون خوردن یه سری چیزایی مثل کاکائوتأثیرمستقیم وسریع روی سرفه هاش میزاره ومن ازخیلی خوراکیهای اینطوری منعش میکنم

البته درمان مناسب،باید بعد از معاینه انجام شود.

فعلا اسپری نازونکس هر 12 ساعت ،یک پاف هرسوراخ بینی ،و قرص ایروکاست 10 میلی روزی یک عدد