ج.ع
عنوان :

خارش مزمن

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام آقای دکتر، بنده بیمار شما هستم که بیش از یکساله تحت درمان شما انتی هیستامین مصرف میکنم اخیرا علاوه بر داروی انتی هیستامین برام ساندیمون نئورال تجویز کردین که پیدا نکردم و مشابه ایرانیش سیکلوسپورین هست، ولی با توجه به توضیحات دفترچه در خصوص عوارض خیلی نگرانم و میترسم مصرف کنم. مخصوصا اینکه ایرانی هست

سلام.نگران نباشید.چند وقت هست که سیکلوسپورین مصرف میکنید؟

همونطور که عرض کردم هنوز مصرف نکردم، فرموده بودین یک ماه استفاده کنم و بعد از دو ماه خدمتتون برسم
ولی طی دو ماه اخیر صرفا همون انتی هیستامینهای قبلی رو ( فکسوفنادین و لتیزن ) مصرف کردم اگر توصیه میفرمایید سیکلوسپورین رو یک ماه استفاده و بعد خدمت برسم؟

اگر علایم شما کنترل هست،نیازی به مصرف ان ندارید،اما اگر کنترل نیست،مصرف کنید