س.م
عنوان :

آبریزش بینی و گرفتن گوش

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام پسرمن 9ماهش تمام شده از نوزادی خواب خوبی نداشت و روزها خیلی کوتاه میخوابید و شبها نق میزد و بیدار میشد.الان هم تا صبح 7تا 8بار از خواب بیدار میشه و تا سینه دهنش نزارم نمیخوابه.از مرداد ماه هم متوجه شدم گوشش رو میگیره دکتر اطفال بردم گفت آلرژیه و سیتیریزین داد که چند روز خوب بود ولی باز شبها به گوشش دست میکشید و سرشو تکون میداد و بیقرار بود.از مهرماه هم با ی گردش رفتن آبریزش بینی پیدا کرد که باز اون هم گفتن آلرژیه که بعد از 10 روز آبریزش خوب شد ولی دوباره با خس خس سینه و بینی برگشته که باز دکتر گفت آلرژیه و زادتین و اسپری بینی تحویز کردن ولی دوبار بهش دادم کیفیت خوابش ودست کشیدن و به گوشش و وضعیت تنفسیش بهتر نشده.پسرم شبها عمیق نمیخوابه و نگران رشدم هستم اگه راهنمایی بفرمایید مدیونتون هستم.

با سلام.البته در این سن بی قراری شیرخوارام فقط بخاطر آلرژی نیست.برای درمان مناسب حتما باید معاینه دقیق انجام گیرد.آلرژی هم از طریق انسداد بینی و هم تشدید رفلاکس معده میتواند باعث بی قراری شبانه گردد.