س.ا
عنوان :

الژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام جناب دکتر.من چند روز پیش چند تا جوش زدم روی صورتم.بعد روشون ژل ضد جوش سینه زدم.برای اولین بار ازژل ضد جوش استفاده کردم.حالا در همون مناطق که از ژل ضد جوش استفاده کردم قرمزی به وجود اومده.دو ناحیه هم دچار التهاب و خارش شده.بنظرتون چکار باید کنم؟
من 29 سالمه و داروی و پماد خاصی هم مصرف نمیکنم
ممنون

سلام
بهتر است معاینه صورت گیرد تا بر اساس وسعت التهاب درمان صورت گیرد و تا آن موقع قرص لتیزن هر 12 ساعت مصرف کنید.