م.م
عنوان :

حساسیت پوست و خارش

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام و خسته نباشید ، حدود یک ماه پیش از شمال اومدیم خونمون تهران ، تو شمال بادوم زمینی خوردیم هم من هم خیلی کم دخترم،، بعد از حمام پاهام شروع کرد به خارش و دونه زدن دونه های صورتی یه کم برجسته مثل نیش پشه یا مورچه ولی حشره ایی منو نیش نزده بود، از پاهام شروع شد تا سینه ، همه جای بدنم احساس خارش تا میخوارندم دونه میزد ، چند جور قرص استفاده کردم دکتر پوست رفتم امپول هیدوکرتیزین دادو دوتا پماد، بکی دست ساز بود ، قرص لوراتادیت به مدت ده روز بعد ده روز که قرص ها تموم شد دوباره خارش و دونه زدن شروع شده، تو این مدت شکلات و شیرنی جات و گوجه و تخم مرغ مصرف نکردیم ، الان ده روزه دختر یک ساله ام هم مثل من شده چه درمانی لازمه اقای دکتر ؟

سلام
شما دچار کهیر هستید وبهتر است بعد از معاینه تا مدتی دارو مصرف کنید.