م.ع
عنوان :

آلرژی فصلی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام . خسته نباشید
من یه دختر22 ساله ام از بچگی آلرژی داشتم به دود،گردوخاک،عطروادکلن،هوای سرد و...
مشکل من اینجاس که هردفعه که فصل سرد سال میرسه من تکرار بیماریم بیشترمیشه و این معمولا یه شکل ثابت داره(آبریزش بینی،سرفه های خلتی و تنگی نفس) من میخوام بدونم ایا مصرف داروهایی که جلوی التهاب ریه رو میگیرن کافیه؟ یعنی من میخوام اینو بدونم که چیکارکنم که کمتر این اتفاق بیفته چون درفاصله ی یک یا دوماه من دوباره مریض میشم و هرسری بهم بتامتازون،ایروکاست،فلوسالمکس،سالبوتامول،بکلامتازون،آوی ان استیل و... بسته به شدت و ضعف بیماریم بیماریم تجویز میشه،فقط آمپول نمیزنم و تنها نگرانیم ازین بابته که عفونت تو بدنم بمونه.من درفاصله ی بیماریم بوخور میدم شست و شوی بینی انجام میدم وداروهامومرتب مصرف میکنم.درحال حاضرهم مریضم ولی دکترنرفتم میخوام نظرشماروهم بدونم
با تشکر .

با سلام.شما رینیت آلرژیک و درجاتی از تحریک پذیری ریه دارید و درمان مناسب آن میتواند بسیاری از علایم شمارا برطرف کند.نگران عفونت نباشید چون مشکل شما عفونی نیست.