ل.ز
عنوان :

آلزژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام
آقای دکتر من 38 سال سنم هست نزدیک به 3 ساله آلرژی دارم زمانی که می خوابم هر شب بینیم کیپ می شود به طوریکه از خواب می پرم بعد همش عطسه شروع مشه پشت سر هم و آبریزش شدید و اصلا نمی تونم بخوابم صدام هم تغییر می کنه قبلا فصلی بوده ولی الان کل سال شده خیلی دکتر رفتم دارو هم زیاد استفاده کردم داورهایی که استفاده کردم کتوتیفن بعد تلفست و بعد زادیتن و اسپری های مختلف که نتیجه بخش نبوده و گاها بد تر هم شدم لطفا مرا راهنمایی کنید

سلام
شما آلرژی بینی یا رینیت آلرژیک دارید که با درمان دارویی بهبودی پیدا می کنید و نیاز به درمان طولانی دارید.
گزینه دیگر تست آلرژی و انجام واکسن آلرژی است که طول درمان کوتاهتری دارد.