م.م
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با سلام

پسر من 4 سالشه با علایم آبریزش بینی وچشم ومختصری گلو درد بیماری اش شروع می شه بعد از دو روز تب شروع میشه وبعد از حدود4 روز خس خس سینه وسرفه در تمام این مدت به پزشک مراجعه کردم ودر نهایت آنتی بیوتیک و مونته لوکاست (پودر) تجویز شد(به دلیل تورم گوش ها)بعد از یک هفته بهبود نسبی وبا وجود تداوم استفاده از پودر مذکور دو باره علایم با شدت بیشتری برگشته است.درضمن دکترها تورم لوزه سوم را بدلیل سرماخوردگی های متعدد تشخیص داده اند.تمام این علایم مربوط به سه ماه اخیر وزمان رفتن به مهد شروع شده است .خر خر شبانه تنفس از دهان از دیگرعلائم بیماری می باشد.درضمن دو شب هر شب 5 سی سی سیتریزین بهش دادم ولی اصلا تغییری نکرده است ممنون می شم راهنماییم کنید.

سلام.علایم هم به رینیت الرژیک و هم به هایپرتروفی ادنویید(لوزه سوم) میخورد،قطعا باید معاینه شود.