ا.خ
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام خسته نباشید من یک جور آلرژی خاصی دارم که به دارو های مثل مسکن... بیهوشی...انتی بیوتیک تقریبا همه دارو ها الان 10 سال هست این مشکل رو دارم این مشکل هم از زمانی شروع شد که من تو مرغداری واکسن واسه مرغ ها میزدم خورد به دستم حول شدم کامل تزریق کردم از همون شب شروع شد تا الان 3بار تو بیمارستان احیا شدم شوک شدیدی میده کل بدنم ملتهب میشه یه بارم دکترم آزمایشمو فرستاد آلمان بازم نتیجه نگرفتم الانم دارو مصرف میکنم ولی اثری نداره (لوراتادین..سیتریزین..بتامتازون) دیگه موندم چکار کنم این آخر ها هم باعث بیماری قلبی شده البته دکترم گفتند

سلام،شرح حال شما مبهم هست،نیاز به معاینه و اخذ شرح حال دقیق تری هست