ع.ر
عنوان :

وسواس

متخصص روانپزشکی
سلام آقای دکتر بنده فردی 21 ساله هستم که بنا به تشخیص چند روانپزشک دچار وسواس هستم ولی خودم با اطلاعاتی که از خودم و این بیماری دارم وسواس رو قبول نمیکنم که دکتر گفت این قبول نکردن هم از وسواسته ولی من قبول ندارم بیشترین چیزی که الان درگیرشم انقباض های ناخواسته به نظر خودم هستش که هنگام نوشتن(محکم گرفتن خودکار)خواندن یا تکلم(زبان و لب و حلق)خوردن(محکم جویدن و با خشم و تند تند خوردن و انقباض حلق)آشامیدن(حلق) و رانندگی(محکم گرفتن فرمان و کلاچ) و تقریبا هر کار دیگه ای که به فکرتون بیاد علایم دیگه ای که دارم تعریق تنگی نفس شدید موقع ورزش و فعالیت کم و انقباض های غیرارادی که داخل سرم یا همون اطراف پوست سرم حس میکنم و تپش قلب شدید و لرزش کم دست موقع یک موقعیت هیجان زای خیلی کوچیک
سوال من اینه بیماری که دارم وسواسه یا یه نوع اختلال اضطرابیه یا مربوط به بیماری های عصب و عضله هستش؟
در مورد خوابم هم یادم رفت بگم که حتما باید ریسپریدون بخورم وگرنه تا صبح خوابم نمیبره بقیه داروها هم به دستور پزشک به دلیل اینکه مقاوم به دارو و درمان بودم قطع شدن
و روان درمانی رو هم به دلیل عدم قبول وسواس نمیرم

سلام آقای رستمی. امیدوارم بختر بشید

در مورد اینکه بیماری عصب عضله هست یا خید باید توسط نورولوژیست ویزیت بشید و وقتی مسائل نورو لوژی براتون رد شد اون وقت در مورد موارد روان صخبت کنیم

بیماری وسواس در موارد زیادی می تونه همراه با بیماری اضطرابی همراه باشه و این دو تا می تونند همراه هم باشند.

باید بدونی که درمان بیماری وسواس بسیار می تونه سخت باشه و نیاز به اعتماد شما به روانپزشکتون هست.

درمان شناختی رفتاری به شما کمک می کنه.

در مورد اینکه نمی پذیری که وسواس داری باید با دوتنپزسکت صحبت کنی و من فکر می کنم اگه چندین روانپزشک به شما می گن ی نشکلی داری و شما قبول نمی کنی باید به این مسئله بپردازی که شما چرا انقدر با پذیرش بیناری برای خودتون مخالفت می کنید.

صحبت من اینه که باید پشت این رفتارا یه فکر وسواسی باشه که نیست و این رفتارا بیشتر عادته و اکثر اوقات ارادی نیست من هر چقدر هم سعی کنم نمیتونم مثل بقیه عضلاتم ریلکس و راحت باشن مثل گرفتن کلاچ و این که قر ص ها هیچ اثری نداشتن احتمال اینو زیاد میکنه که شاید اصلا من وسواس نداشته باشم
مثلا در مورد شستن فرد پیش خودش میگه نکنه من دستمو خوب نشستم و همین فکر باعث میشه دوباره دستشو بشوره ولی من پشت این انقباض هام و عادت های رفتاریم هیچ فکری نیس و بیشتر از روی خشم و عادته
و اینکه روانشناس بنده هم خیلی سعی کرد افکار وسواسی که منو وادار به این رفتار ها میکنن شناسایی کنه ولی بیشتر فکر میکنم سعی میکنه این رفتارامو توجیه کنه و حتما به وسواس ربط بده و اون جور که باید و شاید نتونست منو متقاعد کنه
مثلا یه عادتی که دارم اینه که موقع خاروندن سرم انگشتی که باهاش سرمو میخارونم رو محکم و سفت میکنم و سرمو میخارونم ایا نمیتونه این یه نوع اضطراب باشه تا وسواس؟

جالبه که خودتون به خشم اشاره کردید.

شاید باید در مورد خشمتون در جلسه درمان صحبت کنید.

بله شما درست می گید که پشت هر رفتار وسواسی باید ی فکر وسواسی باشه و اگر شما اصلا اینطوری نیستید شاید باید روانشناستون رو تغییر بدید