ر.ب
عنوان :

افسردگی دو قطبی

متخصص روانپزشکی
سلام آقای دکتر خداقوت
آقای دکتر در زندگی مشترکم دچار مشکل شدم .
مدت طولانی تو دوران عقد بودیم و بعد که رفتیم سر زندگی همسرم خیلی بی توجهی میکرد
کلا همه مراحل زندگیمون خیلی طول میکشید همسرم نمیتونستن تصمیم بگیرن و در تمام مراحل استرس اضطراب داشتن
تو دوران عقد هرچقدر هم ناراحتی و مشکل بوجود میومد بازهم علاقشونو نشون میدادن
ولی بعد از رفتن به خانه مشترک ایشون اضطرابشون بیشتر شد و کاملا افسرده بودن و علاقشون به من به صفر رسید .مشکل وگلگیای من تو زندگی فقط به دلیل بی توجهیای ایشون بود که خونه نمیومدن واول زندگی همش منو تنها میزاشتن و روحیه من به شدت خراب شده بود
تا اینکه دوسال پیش من به خاطر حال خودم رفتم پیش مشاور و ایشون سوالاتی ازمن پرسیدن که احتمال دادن همسرم بیماری دوقطبی دارن
برادر همسرم اختلال دوقطبی دارن و گاهی خیلی افسرده ان وگاهی به شدت شادن وتند و بی مفهوم حرف میزنن و ولخرجی های غیر طبیعی میکنن وپیش روانپزشک هم رفتن و قرص مصرف میکنن و خانوادشون هم یه سری لجبازی و افراط های خاصی تو زندگیشون انجام میدن
ولی همسر من خیلی اروم هستن و منزوی و گاهی خیلی تعصبی میشن
همش میگه حالم بده . صبح هابا اضطراب و نفس نفس از خواب پا میشه و در خواب خیلی عرق میکنه و پاهاش میپره.از مواجهه باهرچیزی و هرکاری استرس میگیره و نمیتونه تصمیم بگیره و تمرکز کنه و کلا فقط میگه نمیدونم و صحبت زیاد نمیکنه
الان دوسال هستند که ازهم جداییم و حتی از مواجهه با من که باهم صحبت کنیم اضطراب داره و حتی جواب گوشیشو نمیده
الان هم بعد این همه وقت رفته درخواست طلاق داده و تو دادگاه هیچ حرفی واسه گفتن نداره ،فقط استرس داره و میگه من هیچ حسی ندارم و نمیتونم زندگی کنم
من واقعا واسم خیلی سخته بهمین راحتی زندگیم خراب بشه
میخواستم بدونم به نظر شما همسرم مشکل دوقطبی دارن یا افسرده ان
چون برای ما تو دادگاه وقت مشاوره گذاشتن ولی متاسفانه مشاور ما پزشک روانپزشک یا مشاور نیس بلکه مشاور حقوقی هستن
ایشون باتوجه به تجربه ای که دارن تشخیص دادن که همسرم افسردگی حاد دارن و گفتن احتمالا داره افسردگی دوقطبیشون شروع میشه وبه من میگن جداشو نمیشه زندگی کرد
ولی من احساس میکنم همسرم افسردگی دارن و شاید بشه درمان بشه و باز از قاضی
درخواست کنم وقت مشاوره بزارن واسمون تا بریم بیرون پیش روانپزشک
اقای دکتر میشه راهنماییم کنید واقعا روحیم خراب میشه با جداشدن
همسرم بیماری دوقطبی داره
یعنی بعد این افسردگیای دوسه ساله دوره شیداییشون شروع میشه یا افسردگی فقط داره ؟
اینکه ایشون اضطراب دارن و اینطوری نسبت به من بدون دلیل موجهی بی علاقه شدن نشونه افسردگیشونه یا اختلال دوقطبی و میشه رفتارشون دوباره مثل قبل بشه و درمان بشه؟

باسلام با درمان دارویی مشکلات خلقی چه افسردگی و چه دوقطبی کنترل و درمان میشوند .جلسات مشاوره هم بسیار کمک کننده است.تشخیص قطعی پس از اخذ شرح حال کامل میسر است.