آ.م
عنوان :

مشاوره برای انتخاب بهترین دارو

متخصص روانپزشکی
با سلام و خسته نباشید ، من مدتی است که از علائم افسردگی و پوچی رنج میبرم و بسیار آدم درون ریز و سر هر چیز کوچکی بسیار بهم میریزم و عصبانی میشم همینطور این مشکل باعث بروز علائم اضطراب مثل ( سرد شدن دست و پا ، تپش قلب و همینطور گاهی حالت تهوع ) در من میشد که به پزشک مراجعه کردم و ایشون دو داروی شبی نصف قرص سیتالوپرام 20 و یک عدد قرص کوئیتاپنی هنگام خواب رو تجویز کردن که نزدیک یکماه هست مصرف میکنم و کمی بهتر شدم

در آزمایش خون و کبدی که دادم چربی کبدم SGPT مقدار 42 بود که کمی بالاست اینگار ، خواستم بدونم آیا شما توصیه میکنید که به دکتر دیگه ای مراجعه کنم و قرص سرتالین رو جایگزین اون کنم چون اینطور که شنیدم اثرگذاری بهتری داره و قیمتش هم هر بسته 60 هزارتومن هست که نسبت به سیتالوپرام بسیار گرانتره

میخوام ببینم آیا سرتالین برای من که افسردگی رو چندین ساله به دوش کشیدم و باهاش ساختم تا یکسال پیش که علائمش در زندگی نرمالم تاثیر گذاشته و مجبور به مصرف دارو شدم داروی بهتری هست یا همین ستالوپرام خوبه

با تشکر

باسلام هردو دارو تاثیرات تقریبا مشابه دارند البته حتما تحت نظر روانپزشک و با مقدار و دوز کافی باید استفاده گردد.