ث.ق
عنوان :

درمان برص یا بیهق

متخصص پوست، مو و زیبایی
باعرض سلام وادب زنی متاهل و45ساله هستم نزدیک چهار سال پیش بعد از سزارین لکه های سفید روی دست راستم ظاهر شدبه پژشگ مراجعه کردم گفت پیسی است صابون وپماد برایم نوشت بعضی لکه ها به مرور از بین رفتن ولی سال بعد دوباره درهمان محل قبل ظاهر شدند شنیده بودم از نظر طب سنتی قابل درمان است که طب سنتی تا مدتی خام خواری برایم تجویز کرد ویک مرحله زالو درمانی انجام دادم ورژیم خاصی که از لبنیات وماهی وروغن (بجز روغن زیتون وکنجد)وشیرینی سرخ کردنی و...نباید استفاده کنم واز پماد برص ابوعلی سینا استفاده می کنم حدود یک سال است که این پرهیز را رعایت می کنم اما لکه هایم بزرگتر شده واز نظر روحی وروانی سخت مرا آزار می دهد شما را به خدا بگویید با رژیم غذایی امکان بهبودی هست باید بگویم در این مدت پوست صورتم پلاسیده رنگ ورو رفته تر وپژمرده شده ام که احتمال می دهم بخاطر رژیم غذایی می باشد نمی خواهم از لیزر و...که پر هزینه هستند درمان شوم چون پولی ندارم راه آسانتر وبی خطر شما را به خدا قسم می دهم راهنمایی کنید.سپاسگزارم

درمان دارویی موضعی

رژیم تاثیری ندارد.

سپاسگزارم دکتر عزیز اگه جهت درمان بیشتر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

به مقاله و ویدیو مربوطه در وبسایت مراجعه نمایید.

www.drmiresmaeli.com