
سلام.
ببینید، آدم ها از بچگی به محض راه افتادن (حدود سن یکسالگی) دچار مختصری انحراف به داخل در زانو میشن. این انحراف به تدریج به سمت خارج می ره و محور اندام از 4 سالگی به بعد در حد خیلی کم به سمت خارج قرار می گیره. با این حال در آدم های مختلف بنابه دلایل مختلف از ژنتیک تا تغذیه و نور آفتاب درجاتی از انحراف بیشتر به خارج یا انحراف به داخل ایجاد میشه. با این حال تا وقتی که این انحراف دو طرفه و قرینه باشه جای نگرانی نیست. در سن بلوغ بعضی از این انحراف ها باعث معذب شدن نوجوان میشه، با این حال تا وقتی در نمای تمام طول اندام این زاویه از حد مشخصی عبور نکنه نیازی به جراحی نیست. احتمالا شما این عکس تمام طول رو هم گرفتید چون در انحراف زانو یکی از اولین اقدامات ما انجام alignment view از هر دو اندامه.
با این توضیح مسئله شما رو این طور مطرح می کنم. شما احتمالا یک پای طبیعی دارید و خیلی هم خوب راه میرفتید. ولی بنا به رشته شما و سطح توقع مربیتون اون مقدار انحراف طبیعی پای شما باعث آزار و اذیتتون بوده و روش حساس شدید. حالا به این موضوع مشکل کندرومالاسی پتلا یا نرمی استخوان کشکک که در سن جوانی خیلی شایع هست رو هم اضافه کنید . در این بیماری به دنبال ضعف عضلات چهارسر ران (جلوی ران) دردهایی هنگام بلند شدن یا چهار زانو نشستن ایجاد میشه که گاهی با صدایی در زانو هم همراهی داره.
در مورد قوس کمر تقریبا میتونم بگم کم و زیاد شدن اون توی عکس مفهوم واضحی نداره و اکثرا یک تفاوت طبیعی در انسان های مختلفه.
بنابراین توصیه می کنم
1. مطمئن بشید زانوی پرانتزی شما در عکس تمام طول نیازمند جراحی نیست.
2. از نظر عصبی اعتماد به نفس خودتون رو بالا ببرید و خودتون رو اون طور که خدا آفریده قبول کنید. هیچ دلیلی نداره گل شمعدونی از گل رز قشنگ تر نباشه.
3. ورزش های آبی و استخر بع کاهش فشار روی زانو بسیار کمک می کنه. در مورد کندرومالاسی پتلا در سوالات قبلی من مطالبی وجود داره و در اینترنت هم مطالب و ورزش های خوبی براش وجود داره که توصیه به مطالعه می کنم. عضله چهارسر ران رو حتما تقویت کنید.
4. برای کاهش دردها حتما از یک مسکن برای کوتاه مدت استفاده کنید. مزیت مسکن ها اینه که حواس شما رو از درد میندازه تا بتونید با ورزش عضلاتتون رو به اندازه کافی تقویت کنید. روزانه یک قرص سلکسیب 100 و یک قرص ویتامین b1 300 به شما کمک زیادی می کنه.
موفق باشید

سوالات مشابه
توده لگنی
سلام بیمار 46ساله توده لگنی داره که باعث تخریب لگن شده به ما گفتن که شما میتونید عملش کنید آقای دکتر خواهش میکنم کمکمون کنید با وجود شیمی درمانی و پرتو درمانی توده هیچ تغییری نکرد چن تا جراح دیدن گفتن قابل جراحی نیس و مریض ممکنه زیر عمل فوت کنه
ورم دست و دست درد
سلام آقای دکتر وقت بخیر مادرم 58 سالشه پوکی استخوان داره تا حدود یکسال پیش داروی پوکی استخوان مصرف می کرد اما به خاطر دندوناش مجبور مصرفشون رو قطع کنه الان حدود یک ماهه بازوی دست چپش متورمه و درد میکنه و گاهی اوقات بی اختیار تکون میخوره پزشک عمومی گفته باید نوار عصب بگیری به خاطر کرونا میترسه درمان رو شروع کنه ایا دارویی هست که حداقل فعلا بتونه کمک کنه؟
انگشت پا کنار شیت
سلام آقای دکتر من لیز خوردم رو زمین خیس و انگشت کنار شست پام رفت تو 4 چوب پنجره دوجداره و کبود شد میتونم تکون بدم ولی درد میکنه و همچنین زمین میزارم درد میگیره بچه کوچیک دارم و میترسم برم بیمارستان راهنمایی کنین ممنون میشم
درد کتف
درود بر شما پدرم 70 سالشونه مدتیه که کتف و بازوشون درد میکنه نمیدونم ارتروزه یا نه. زانوهاشونم درد میکنه موقع نشستن و پاشدن میخواستم ببینم نظر شما چیه ؟چیکار میتونیم بکنیم؟ چه پمادی میتونن مصرف کنن ؟با توجه به اینکه مشکل فشار خون و کلیه دارن. پمادهای موضعی که اسفاده میشه ممکنه باعث بالارفتن فشارخون بشه؟ ممنون
درد ساق پا
سلام 32ساله هستم ، معمولا درد ساق پا تا مچ و گاهی زانو داشتم و زمان هایی که فعالیتم بیشتر میشد مثل پیاده روی یا ایستادن درد هم شروع میشد ولی الان حدود یک سال که زمانی که فعالیت در حد روزمره یا حتی کمتر باشه بازهم درد دارم، ورزش میکنم(البته جز ورزش هایی نیست که کوبنده باشه که باعث درد بشه ، یوگا کار میکنم) ، بیماری خاصی ندارم، بافعالیت درد شروع و بیشتر میشه، گاهی بدون فعالیت هم درد میگیره، ی مدت ویتامین D 50هزار نمیخوردم شدت درد بیشتر بود، و الان ک هفته ای یک عدد میخورم درد کمتر شده ولی هنوز درد دارم، در طول روز و شب موقع خواب درد دارم، چند سال پیش رادیولژی پا هم انجام دادم مشکلی نداشت، نوار عصب و عضله هم خوب بود، مشکل قلبی و عروقی و سیاتیک هم ندارم، یک دوره قرص آووداین و کلسیم د مصرف کردم دوهفته اول یکم درد کمتر شد وبعدش تاثیر خاصی نداشت، البته دیسک کمر هم دارم لطفا راهنمایی کنید؟