ف.ن
عنوان :

آبریزش بینی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
با عرض سلام وخسته نباشی خانم دکتر من ی مدتی تقریبا 8 سال هستش آبریزش بینی دارم. خارش توی بینی دارم عطسه هم بعضی موقع ها دارم خارش چشم دارم و آبریزش از چشامم دارم بعد خانم دکتر موقعی که یکمی سرم خیس هستش دیگه شروع به آبریزش میکنم نمیدونم چکار بکنم یکبارهم به دکتر عمومی مراجعه کردم گفتن مال حساسیت ی چند تا دارو به اسم مونته لوکاست و قرص فکسو فنادین با اسپری کرومونیز 2 درصد استفاده کردم ی مدتی خوب بود واقعا ولی دیگه داروها تموم شد دوباره شروع به آبریزش بینی کردم تورو خدا خانم دکتر باید چکار بکنم برای همیشه خوب بشم مشکل تنفسیم ندارم فقط بعضی موقع ها یکمی سرم خیس میکنم خیلی حساسه یا شنا میکنم شروع با آبریزش بینی میکنم ی دارویی چیزی برام تجویز کنی برای همیشه خوب بشم با تشکر سپاس
سلام خانم دکتر مبتلا به چی هستم بگین خواهشن
خانم دکترپیامتون کامل نیومده مبتلا به چی هستم باید چکار بکنم

التهاب بینی وسینوس الرژیک هستید
الرژیها معمولا در یک زمینه خانوادگی رخ میدن
شغلتون چیه،چند سالتون هست و علایمتون در چه فصلی هست
معمولا با اجتناب نسبی از عامل الرژی زا (که توسط تست الرژی معمولا مشخص میشه) و استحمام و شستشوی مکرر با سرم شستشو میتوان از علایم تاحدزیادی کاست استفاده از قرصهای انتی هیستامین ومونته لوکاست واسپری بینی هم کمک کننده است
اسپری بینیکرومونیز در بهبود علایم اثر کمی داره وبجاش از اسپری رینوکورت یا نازونکس در کنار سیتریزین ومونته لوکاست استفاده کنین

بهبود دایمی معمولا بدست نمیاد هرچند بعضی افراد خودبخود بهبود رو تجربه میکنن
تنها راه بهبود قطعی استفاده از واکسن های ایمونوتراپی هست
که اول باید تست الرژی انجام بدید ودر صورت ومثبت شدن

دربعضی موارد خاص وبا در نظرگرفتن علایمی همچون همزمانی علایم با نوع الرژن ،شدت بیماری وعلایم دیگه(که به صورت حضوری بهتر میشه توضیح داد واکسن ها میتونن کمک کنن
هرچند بعضیها هم پاسخ مناسبی ممکنه به واکسن ندن

من شغلم موبایل فروشی دارم سنمم 32 سالمه من متاسفانه خانم دکتر هرماه این علائم دارم بعضی موقع ها هم آبریزش شدید دارم بعد خانم دکتر بینی هم انحراف داره هم پلیپ هم دارم خواهشن باید چکار بکنم ی داروی خوبی معرفی کنین یا بگین باید چ تست آلرژی بزنم که درمانم قطعی باشه ممنون سپاس
خانم دکتر اصلا سردردهم ندارم
من در کرمانشاه زندگی میکنم حالا بگین چ تست آلرژی بزنم که درمانم برای همیشه قطعی باشه با تشکر

درمان قطعی معمولا وجود ندارد
مگر درموردی که خدکتتون عرض کردم
تست الرژی رو باید فوق تخصص الرژی رو پوستتون انجام بده کت من در کرمانشاه فوق الرژی متاسفانه نمیشناسم

باش ممنونم ازتون

حتماباید ویزیت بشوید ولی استحمام شبانه ،شستشوی بینی با سرم شستشو روزی 4بارقرص فکسوفنادین180 یا سیتریزین10، مونته لوکاست 10 و اسپری رینوکورت روزی باردر خر سوراخ یک پاف و عدم مواجهه با گرد وخاک و گرده درخت وچمن و عطر و ...و خربزه وانگور

باش چشم ممنونم ازتون بعدا میام خدمتتون