م.ج
عنوان :

سرفه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام آقای دکتر خسته نباشید من حدود یک ماه پبش مطبتون اومدم واسه دخترم فاطمه که 2ساله هست سرفه میکرد دارو دادید وگفتید یکماه و نیم دیگه بیام از دارو ها فقط قرصه مونته لوکاست چنتد عددش مونده واسپری بینی.اما الان تقریبا یک هفته است دوباره سرفهاش شروع شده اما نمیدونم بگم همون الرژیه یا شاید سرماخوردگیه اما فقط سرفه هست بینیشم گاهی کیپ میشه 14نوبت گرفتم از منشیتون.چکار کنم حالا آقای دکتر.یعنی احتمال داره از الرژی باشه داروهاش که داره تموم میشه دوباره شروع شده تاکی دخترم اینطوریه؟ممنونم.
خیلی ممنونم آقای دکتر.
سلام اقای دکتر من امروز مطبتون بودم واسه سرفهای دخترم شما گفتید اشتهاش خوبه خواستم بپرسم که ایا این داروها باعث کم اشتهایی میشه یا الرژی؟اخه دخترم کم اشتهام شده طوری که بزور بهش غذا میدم همینطوری وزنشم کم هست .
داروهاشم کتوتیفن.اسپری بینی.قرص مونته.ممنونم.

سلام.خیر،کتوتیفن اشتها رو بیشتر هم میکنه

قرص مونته لوکاست میتونه کم اشتها کته البته گذرا،چندروز مونته لوکاست رو قطع کنید

چند روز که قطع کردم دوباره شروع کنم
اقای دکتر الان اصلا سرفه نمیکنه میشه تا موقعی که سرفه نکرده بهش ندم یا ادامه بدم.
یا نمیشه دوزش کمتر بشه الان دارم هرشب بهش میدم
چون الان درگیر کمبود وزنشم هستم
خیلی ممنونم آقای دکتر که وقت گذاشتید سوالاتمو پاسخ دادید.
سلام اقای دکتر خسته نباشید اقای دکتر دخترم الان 3یا 4تا قرص مونته باهم خورده منم انگشت زدم اورد بالا الان حالش خوبه چکار کنم اقای دکتر
سلام اقای دکتر دیرور که ازتون سوال کردم دخترم فک کنم نزدیک 3تا قرص مونته باهم خورده اما الان حالش خوبه اصلا احساس ناراحتی یا چیز دیگه ای نمیبینم فقط الان موقع خواب 3تا لکهای سفید رنگ کم رنگ کنار ابروش روی شقیقش دیدم امکان داره از مصرف اون قرصا باشه باید چکار کنم
ممنونم اقای دکتر .