ا.ش
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام..آقای دکتر دختر من نوزذه ماهش و از دوماهگی رفلاکس پنهان داشت تو بیداری شیز نمیخورد و تو چهارماهگی خوب غذا مبخورد تا شیش ماهگی من تو پنج ماهگی بهش کمکی شیزخشک دادم و تو شیش ماهگی کامل کامل بی اشتها شد با کلی دکتر بردم یکی از پزشکان تشخیص رفلاکس داد دارو داد و موقعی ک دارو میخورد اشتهاش خوب بوذ....الان چن ماه دارو نمیذم و اشتهاش بده و دوباره کلی دکتر بردم یکی از پزشکان گف احتمالا رفلاکس دخترت از نوع آلرژی و براش آزمایش اسیدیته مدفوع نوشت و پی هاش مدفوع دخترم پنج بود و گف دخترت عدم تحمل لاکتوز داره و لبنیات رو حذف کرد و وقتی حذف کردم اشتهاش بهتر شد بعذ شیرخشک ایزومیل نوشت ک از با پروتیین سویاس و حس میکنم دو روزه اون شبرخشک رو ک میدم اشتهاش بهم ریخته ممکن بخاطر اارژی ب سویا رفلاکسش بدتر شذه باشه؟؟؟
آقای دکتر لازم تست آارژی ازش بگیرم؟؟چون واقعذ علایم ظاهری مثل کهیر اسهال نداره ب هیچ غذایی فقط باذوم زمینی ک دادم دور دهنش دون ریخت
خیلیا میگن بهش آجیل نده مرکبات نده حبوبات نده اینا آلرژی زان من اژ کجا بفهمم ب چی حساسیت گوارشی داره ک نمیذاره رفلاکسش خوب بشه چون خودتون تو یکی از پاسخاتون فرمودین تست الرژی اساس علمی ندازه و توصیه نمیکنم
چون من ب دخترم خ چیزها میدادم وقتی غذا میخورد ولی وزن نمیگرفت حساسبت گوارشی ب لبنیات مانع افزایش وزنش میشد؟؟
کلا آلرژی غذایی مانع افزایش وزن میشه؟؟ یعنی ممکن ب چیزی ک من میذم در طوا روز الرژی داره و نمبذاره وزنش بره بالا؟؟چنین چیزی ممکن از کجا متوجه بشم
دخترم وزن تولدش سه و سیصذ و الان ک بیست ماهش نه کیلو و نیم
رفلاکسش وقتی لهش دارو میدادم کنترل میشد و اشتهاش خوب بود ولی وفتی داروش رو قطع کردم باز رفلاکسش بدتر شد و قشنگ لقمه رو نیم ساعت تو دهنش نگه میداره بعد قورت میده
حالا ک فهمیدم عدم تحمل لاکتوز داشته و بهش لبنیات نمیدم تا حدودی اشتهاش بهتر شده اما نه مثل وقتی ک بهش داروی رفلاکس میدادم
و دکتر گفته ازش تست آلرژی بگیر تا مطمین بشی ب چیز ذیگع ای هم حساسیت گوارشی داره یا نه ب نظر شما ازش تست آلرژی بگیرم؟؟؟
بعد هم آقای دکتر ممکن مثلا ب چبزی حساس باشه و بهش بدم و مانع وزن گیریش میشه؟؟
شوهرم ب بعضی چیزها آلرژی داره و بعد خورذنشون کهیز میزنه با خارش شدید ممکن دخترم آلرژی رو از پدزش ب ارث برده باشه ولی از نوع گوارشی باشه؟؟
چون تنها چیزی ک دخترم میخوره و علایم ظاهری داره خوزدن بادوم زمینی بود ک بعدش دور دهنش دون ریخت..
بعد هم آقای دکتر دخنرم وقنی پودر دارچین تو غذاش باشع و غذا بماله ب لپش همونجا قرمز میشه یا بعضی شزبت ها ک میخوره ب همون نقطه از پوستش ک بخوره همون نقطه قرمژ میشه این یعنی ب اون ماده حساسیت داره؟؟
من واقعا نمیذونم چرا رفلاکس دخترم بعد قطع دارو خوب نشذ یعنی علتش همون حساسیت گوارشی ک باعث تشدید رفلاکسش میشه؟؟؟
بخدا خ خسته شذم واقعا هیچی نمبخوره
من اصفهانم امکان اومدن ب تهران رو ندارم متاسفانه
ممنون از پاسختون ...اجابت مزاجش خوبه ولی شده ک ی روز شکمش کار میکنه ی روز نه...عطسه هم میکنه گاهی روزها زیاد عطسه میکنه گاهی روزها اصلا سرفه هم تو نواب بیشتر بخاطر رفلاکسش..
الان شیرخشک ایزومیل بهش میذم ک از پروتیین سویا درست شده بنظرتون ممکن حساسیت گوارشی ب سویا داشته باشه؟؟
پایین دماغش هم خشکی زده نمیدونم این هم علایمی از الرژی چون سرما خوردگی نداره
آخه دختر من چهارماهگی تا شیش ماهگی خوب غذا میخورد بهش شیرخشک ک دادم رفلاکسش تشدید شد دیگ غذا نخوزذ دارو میدادم باز خوب میخورد قطعش ک کزدم باز نمیخوره یعنی آرزو ب دل موندم تو ی وعده ده تا ق رو با عشق بخوره همه ش باید با هزار ترفند بخوره ک اونم باز قورت نمیذه ی ساعت تو دهنش نگه میداره بعد قورت میده
ببخشید آقای دکتر با اینک دخترم ب لاکتوز حساسیت داره میتونم ب دخترم مکمل افزابش وزن بذم البته بدون لاکتوز نیستن ..یعنی براش مشکلی پیش میاد ؟؟؟

حساسیت به لاکتوز رو برچه اساسی میفرمایید؟

آزمایش پی هاش مدفوعش پنج و نیم بود دکترش گف ب لاکتوز حساسیت داره